arrow_drop_up arrow_drop_down

Amazon uitbesteden?

MEER verdienen en MINDER uitgeven met Amazon begint vandaag!

Jouw online producten in goede handen

Heb jij producten die je het liefste ook in het buitenland zou willen verkopen? Maar je hebt hier geen tijd voor of je weet niet hoe je dit het beste aanpakt?

Dan is Amazon uitbesteden misschien wel de perfecte oplossing voor dit probleem! 


Amazon.com is de grootste online retailer ter wereld. Dit is een feit waar niemand omheen kan en ze zullen alleen nog maar blijven groeien. Het begon als een onschuldige online boekenwinkel maar is uitgegroeid tot een wereldwijd imperium.


Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee binnen DGOC. We hebben twee mensen in huis met een aantal jaren ervaring met Amazon marketplace en retail. Deze kennis gaat veel verder dan het oprichten van een account. Beide medewerkers hebben bij grote Europese spelers allround en specialistische ervaring opgedaan. Daarom kunnen ze helpen met onderdelen van Amazon, zoals beheren van advertenties, maar ook het volledig overnemen en managen van het complete account. Wij helpen jou precies met datgene waaraan behoefte is.


Heb je een lopend account, maar behaal je nog niet de gewenste resultaten of heb je nog geen campagnes, maar wordt het hoog tijd voor meer omzet? Neem ook dan nu contact op met ons!


Wil jij je producten via ons account verkopen dan kan dit ook via de FBA route. (Fulfillment by Amazon) Op deze manier leg jij je voorraad bij Amazon in consignatie en doen wij de rest! Als FBA niet mogelijk is kunnen we ook dropshipping doen waarbij jullie per order direct aan de klant leveren.


Lees ook ons blog over Amazon in Nederland!

Onze speerpunten

Meer dan 4 jaar ervaring met Amazon
No cure No pay
Binnen no time resultaten
Geschikt voor bijna alle e-commerce producten
Laat al het werk uit handen nemen

Amazon voor meer omzet

Stap in op de rijdende trein van Amazon en boek resultaten op de korte termijn. Wanneer wij vandaag aan je amazon productpagina's werken kun je morgen al de eerste resultaten zien!

Lieve woorden van onze klanten :)

No nonsense en kennis van online marketing heel gericht op het verhogen van de omzet.
Dave - eFlora
Dave - eFlora
Heel fijn is de duidelijke communicatie, het heldere plan, flexibiliteit en snelheid van antwoorden.
Margeet - Paardeninzicht
Margeet - Paardeninzicht
Een aanrader voor een ieder die meer uit zijn bedrijf wil halen op het gebied van online marketing.
Roel - ProBrace

Meer weten of direct beginnen?
Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in

Wij houden van cookies