Onze Internet Marketing diensten

Internet Marketing Diensten
Zoekmachine adverteren (SEA)

Bezoekers binnenkrijgen die al op zoek zijn naar jouw product. Dat willen we allemaal en SEA is hiervoor de juiste tool.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een oneindige stroom van gratis bezoekers die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. Dat is waar SEO voor staat.

Contentmarketing

Content is king en dat is nog nooit zo waar geweest als nu. Maak de omschakeling van push marketing naar pull marketing.

Websites

Websites op basis van WordPress vanaf 99 euro per maand. Snelle service en een snelle site inclusief hosting en SSL certificering.

Sociale media marketing

Facebook of toch LinkedIn? Met welke platformen ga je aan de slag en waar zitten jouw klanten op jouw aanbod te wachten?

Videomarketing

Mensen zijn visueel ingesteld en videomarketing was nog nooit zo goedkoop. Maak ook gebruik van deze krachtige tool!

E-mailmarketing

Het geld zit in de lijst! Zorg ervoor dat je e-mail database rijk gevuld is en maak gebruik van deze techniek.

Affiliate marketing

Binnen een week een heel leger mensen voor je aan het werk en duizenden bezoekers? Dat kan allen via affiliate marketing.

Mobiele marketing

Van mobielvriendelijke website naar mobile first strategie. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Waar draait het nu echt om?

Bij de start van elk online marketing traject maken we met elkaar een situatieanalyse van hoe de online business van de organisatie ervoor staat. Vervolgens zullen wij met een vast contactpersoon in jullie organisatie SMART doelstellingen bepalen voor de komende twaalf maanden. Deze doelstellingen zijn volledig meetbaar. Hierna maken wij afspraken over de prioriteiten en taakverdeling in de aankomende maanden op het gebied van online marketing.

Je hoeft jezelf dan ook niet af te vragen of er aan Google AdWords gewerkt moet worden, of de sociale media belangrijk zijn of dat e-mail marketing nu toch echt de aandacht moet krijgen. Wij helpen jullie de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Volledige strategie en uitvoering, alleen strategie of het opleiden van medewerkers zodat ze het werk zelf kunnen doen, het kan allemaal.

Elke maand hebben jullie de beschikking over een vast aantal uren online marketing ondersteuning, afhankelijk van de behoeften. Het is tijd om te beginnen met MEER verdienen en MINDER uitgeven dankzij Online Marketing.