Facebook advertising training volgen?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Facebook advertising training

Online LIVE lessen in een kleine groep met persoonlijke aandacht

Google Ads trainer Stefan Katalanc

Facebook trainer Tom Meulders

De meest uitgebreide Facebook advertising training van Nederland die je volledig online kunt volgen is er!


Online lessen volgen in een kleine groep die wekelijks LIVE gegeven worden via Zoom. Je zit virtueel met elkaar in de klas en leert elkaar ook echt kennen.


Al vele jaren staat Tom Meulders voor groepen en werkt hij in de praktijk als online marketing strateeg. Nu is het moment om ook de digitale klaslokalen te vullen en de Facebook advertising training locatie onafhankelijk te maken.


Lees hieronder verder :).

2 lesavonden met intensieve 1-op-1 begeleiding

In deze bijzondere tijd is het belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen. Of het nu is voor een (toekomstige) baan als online marketeer of om je eigen bedrijf sterker te maken, juist nu moet je in jezelf blijven investeren.


Dit is een niet zomaar weer een online cursus met video's die je kunt volgen. Nee, dit is een complete Facebook advertising training van 2 avonden intensief online les krijgen, waardoor jij straks jouw doelen gaat behalen.


  • Behaal je online doelen op korte termijn;
  • Word de Facebook advertising specialist van jouw bedrijf;
  • Creëer meer omzet door de skills die je hier leert;
  • Leer vanuit huis, maar toch samen met een groep gelijkgestemden;
  • Sluit de training af met een bewijs van deelname certificaat.


Startdatum in overleg: open inschrijving


Ervaringen van studenten van Tom

Bij Marc heb ik een training Social media marketing gevolgd. Marc heeft een vrij brede kennis op het gebied van social media en geeft de training op een plezierige wijze. Deze training kan ik van harte aanbevelen!

Monique J.E. Laijan

Bijna een jaar geleden leerde ik Marc kennen. Ik volgde zijn cursus, en hij bracht me kennis bij die ik zocht. Marc is flexibel, en kijkt samen naar kansen en mogelijkheden. Iemand met passie voor zijn vak!

Loes Sluis

Dit kun je tijdens de Facebook advertising training verwachten

Les 1: Facebook advertising basics

Tijdens deze eerste les maken we kennis, toetsen we het kennisniveau en bespreken we het programma. Vervolgens gaan we aan de slag met de basis. Kort lopen we door het huidige social media gebruik heen en maken we kennis met de Facebook ads manager, de campagne structuur en de verschillende soorten advertenties.

Les 2: Facebook advertising 2.0

In deze les ontdekken we de mogelijkheden van de Facebook pixel, targeting opties en de verschillende doelstellingen. We gaan dieper in op het Facebook algoritme en laten zien hoe een campagne vanaf 0 kan worden opgebouwd. Tot slot behandelen we de belangrijkste metrics zijn zodat je ook zelf kan beoordelen hoe jouw campagne presteert.

Meld je nu aan

Door de enorme toegenomen vraag naar online lessen verwachten wij dat deze editie extra snel vol zal zitten. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek bij deze Social Media advertising training.

Praktische informatie over de Facebook advertising training

De Facebook advertising training start op verschillende momenten in het jaar. De eerstvolgende editie start op woensdag 22 april 2020. Verder zijn de volgende zaken van belang om te weten:


- De lessen starten altijd om 18:30 uur en duren tot ongeveer 21:00 uur;

- De lessen worden aangeboden via Zoom, waar wij elkaar ook kunnen zien en horen;

- Je hoeft zelf geen speciale software te installeren, maar krijgt voor elke les een uitnodiging;

- Alle presentatie sheets worden ook achteraf gedeeld met je;


De volledige planning voor de editie voorjaar/ zomer 2020 ziet er als volgt uit:


- Les 1 Facebook advertising basics

- Les 2 Facebook advertising 2.0


Voor wie is deze training bedoeld?


Deze training is ideaal voor (online) marketeers die aan de slag willen gaan met Facebook advertising voor hun organisatie of eigen bedrijf. Het is van toegevoegde waarde als je voorafgaand aan deze training al een lopende Facebook Ads campagne hebt waarop je kunt inloggen, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Google Ads training
€ 697,-
€ 347,-

Facebook advertising training

Dit is een absolute no-brainer als je bedenkt dat vergelijkbare trainingen tussen de € 500,- en € 1000,- kosten.


Alleen omdat dit de eerste online editie is van deze training vragen wij  slechts een investering van € 347,-.


Waar wacht je nog op?!

I followed the Google Ads and Google Analytics courses that Marc gives. He knows about what he is talking, which you can tell from the various examples of changes in the programs throughout the years.

Laura Kokkiadi

Voordat de les begon, dacht ik 'het zal wel niet zo gezellig zijn, het zal wel zenden worden'. Je ziet elkaar niet en een grapje kan virtueel toch anders overkomen. Maar.. het was zeker wel gezellig en heel interactief!

Dyonne Béatse

Nog vragen of wil je meer informatie?

Wij houden van cookies