Google Ads training volgen op afstand en LIVE?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Google Ads training

Online LIVE lessen in een kleine groep met persoonlijke aandacht

Google Ads trainer Stefan Katalanc

Google Ads trainer Stefan Katalanc

De meest uitgebreide Google Ads training van Nederland die je volledig online kunt volgen is er!


Online lessen volgen in een kleine groep die wekelijks LIVE gegeven worden via Zoom. Je zit virtueel met elkaar in de klas en leert elkaar ook echt kennen.


Al vele jaren staat Stefan Katalanc voor groepen en werkt hij in de praktijk als online marketing strateeg. Nu is het moment om ook de digitale klaslokalen te vullen en de Google Ads training locatie onafhankelijk te maken.


Lees hieronder verder :).

3 lesavonden met intensieve 1-op-1 begeleiding

In deze bijzondere tijd is het belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen. Of het nu is voor een (toekomstige) baan als online marketeer of om je eigen bedrijf sterker te maken, juist nu moet je in jezelf blijven investeren.


Dit is een niet zomaar weer een online cursus met video's die je kunt volgen. Nee, dit is een complete Google Ads training van 3 avonden intensief online les krijgen, waardoor jij straks jouw doelen gaat behalen.


  • Behaal je online doelen op korte termijn;
  • Word de Google Ads specialist van jouw bedrijf;
  • Creëer meer omzet door de skills die je hier leert;
  • Leer vanuit huis, maar toch samen met een groep gelijkgestemden;
  • Sluit de training af met een bewijs van deelname certificaat.


Startdatum in overleg: open inschrijving


Ervaringen van studenten van Marc

Bij Marc heb ik een training Social media marketing gevolgd. Marc heeft een vrij brede kennis op het gebied van social media en geeft de training op een plezierige wijze. Deze training kan ik van harte aanbevelen!

Monique J.E. Laijan

Bijna een jaar geleden leerde ik Marc kennen. Ik volgde zijn cursus, en hij bracht me kennis bij die ik zocht. Marc is flexibel, en kijkt samen naar kansen en mogelijkheden. Iemand met passie voor zijn vak!

Loes Sluis

De cursus Social Media marketing was erg interessant. Marc heeft veel ervaring en gebruikt ook veel voorbeelden uit de praktijk. Hij leert je vooral nadenken over het ‘waarom’ i.p.v. kennis te overdragen die binnenkort weer verandert.

Lydia van Wingerden

Dit kun je tijdens de Google Ads training verwachten

Les 1: Google Ads basics

Tijdens deze eerste avond maken wij kennis met elkaar, bespreken we het volledige programma en gaan we direct aan de slag met alle belangrijke Google Ads basics. Welke soorten ads zijn er allemaal, hoe schrijf je winnende advertentieteksten, hoe werkt advertentieplanning en zoekwoordtargeting.

Les 2: diepgang en strategische keuzes

Tijdens deze les gaan we dieper in op de vele mogelijkheden van Google Ads en leer je keuzes te maken tussen tekst advertenties, display advertenties, app campagnes en video campagnes. Ook verkennen wij de mogelijkheden van Google Shopping en nemen we de tijd om naar jouw lopende campagnes te kijken, mocht je deze al hebben.

Les 3: Automatisering en trends

Nu je de basics van Google Ads onder de knie hebt gaan wij kijken naar de vele opties om taken te automatiseren en het werk voor je te laten doen. Google Ads is continu in ontwikkeling en na vandaag snap je waarom. Ook kijken we naar de actuele Google Ads trends en ontwikkelingen.

Meld je nu aan

Door de enorme toegenomen vraag naar online lessen verwachten wij dat deze editie extra snel vol zal zitten. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek bij deze Google Ads training.

Praktische informatie over de Google Ads training

De Google Ads training start op verschillende momenten in het jaar (open inschrijving). Verder zijn de volgende zaken van belang om te weten:


- De lessen starten altijd om 18:30 uur en duren tot ongeveer 21:00 uur;

- De lessen worden aangeboden via Zoom, waar wij elkaar ook kunnen zien en horen;

- Je hoeft zelf geen speciale software te installeren, maar krijgt voor elke les een uitnodiging;

- Alle presentatie sheets worden ook achteraf gedeeld met je;


De volledige planning van de Google Ads training ziet er als volgt uit:


- Les 1 Google Ads basics

- Les 2 Verdieping en strategie

- Les 3 Automatisering en trends


Voor wie is deze training bedoeld?


Deze training is ideaal voor (online) marketeers die aan de slag willen gaan met Google Ads voor hun organisatie of eigen bedrijf. Het is van toegevoegde waarde als je voorafgaand aan deze training al een lopende Google Ads campagne hebt waarop je kunt inloggen, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Google Ads training
€ 997,-
€ 497,-

Google Ads training

Dit is een absolute no-brainer als je bedenkt dat vergelijkbare trainingen tussen de € 1000,- en € 2500,- kosten.


Alleen omdat dit de eerste online editie is van deze training vragen wij  slechts een investering van € 497,-.


Waar wacht je nog op?!

I followed the Google Ads and Google Analytics courses that Marc gives. He knows about what he is talking, which you can tell from the various examples of changes in the programs throughout the years.

Laura Kokkiadi

Voordat de les begon, dacht ik 'het zal wel niet zo gezellig zijn, het zal wel zenden worden'. Je ziet elkaar niet en een grapje kan virtueel toch anders overkomen. Maar.. het was zeker wel gezellig en heel interactief!

Dyonne Béatse

Ik heb Marc gevraagd om coaching voor Marketing en ik ben heel tevreden. We beginnen bij de basis en bouwen dit heel gericht uit. Marc geeft goede adviezen ben begeleiding. Hij zet mij op scherp en dat was wat ik nodig had!

Jan Hooikammer

Nog vragen of wil je meer informatie?

Wij houden van cookies