Het internet marketing succes van Jacko Meijaard
Het internet marketing succes van Jacko Meijaard
6 januari 2016 

Het internet marketing succes van Jacko Meijaard

Regelmatig neemt Marc de Groot interviews af met andere online marketing experts en mensen uit de e-commerce sector. Deze interviews zijn te beluisteren via de Online Marketing Podcast en in samenvatting na te lezen via dit blog. Vandaag gaat Marc in gesprek met Jacko Meijaard, de man achter o.a. Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie.

Wie is Jacko Meijaard?

Als mensen mij vragen wat ik doe dan zeg ik: ik help mensen met geld verdienen op het internet. Ik verdien zelf geld als affiliate en online marketing coach.

Wat maakt Internet Succes Gids tot zo'n succes?

Ik heb het drie of vier jaar geleden opgezet en ik plaats telkens nieuwe artikelen. Ik ben continu aan het bouwen. Mensen weten wat ze aan me hebben. Internet Succes Gids is waarmee ik mezelf naar buiten breng.

Kun je uitleggen wat de Affiliate Marketing Revolutie is?

Dat is een stap voor stap videotraining waarin ik het principe uitleg hoe ik mijn affiliate netwerk heb opgebouwd. Het geeft precies aan wat ik doe en wat jij moet doen om het te realiseren.

Wat is de kracht van jouw samenwerking met PayPro?

Paypro is meer geschikt voor informatieproducten zoals videotrainingen en ebooks. Er zitten heel veel affiliates op die in mijn branche zitten. Ik kan niet iedereen bereiken en met deze partij bereik ik meer mensen die helpen nieuwe klanten binnen te halen.

Regelmatig geef je webinars. Wat maakt deze methode zo aantrekkelijk?

Je zet jezelf in de markt en bent een expert. Je bereikt heel veel mensen en het is ook heel persoonlijk. Je kunt vragen direct beantwoorden. Mensen kunnen je horen en zien.

Welke verassingen heb je voor ons in petto voor het komende jaar?

Ik wil me meer gaan richten op seminars. Dat heb ik nog nooit gedaan, fysiek. Verder wil ik blijven bouwen aan Internet Succes Gids en de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat is de grootste valkuil voor ondernemers die online geld willen verdienen?

Ik denk toch het doorzettingsvermogen. Mensen beginnen vaak en stoppen dan of gaan een andere richting in. Veel mensen geven te snel op.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Als ik kijk naar Internet Succes Gids dan wil ik met 3 producten in de top 10 van Paypro staan. Ik wil nog meer affiliatie sites met nog meer producten.

Wat is jouw gouden online marketing tip?

Bouw mailinglijsten op. Heel mijn business is opgebouwd uit mailinglijsten. Als je een goede lijst hebt kun je altijd geld verdienen.

Wil jij alle antwoorden van Jacko weten en het hele verhaal? Abonneer je dan op de podcast en luister naar het interview.

Over de schrijver
Marc de Groot begon eind jaren '90 zijn avontuur in de wondere wereld van online marketing. Marc is eigenaar van DGOC Online Marketing en actief als online strateeg en "het gezicht van". Daarnaast is Marc sinds 2019 docent e-commerce aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.
Reactie plaatsen