Wat is Daisycon? DGOC affiliate marketing kennisbank
Wat is Daisycon?

Wat is Daisycon?

Daisycon is een Affiliate netwerk waar je een account kunt maken en je kunt aan melden voor verschillende affiliate campagnes. Er zijn vele adverteerders aangemeld bij Daisycon die voor jou een affiliate link beschikbaar kunnen maken. Als affiliate bij Daisycon krijgt je vervolgens een commissie per verkocht product of dienst.

Hoe werkt Daisycon?

Je zult als eerste een account aan moeten maken wat helemaal gratis is. Je kunt je volgens deze link aanmelden voor Daisycon. Je kunt vervolgens je gegevens invullen en je media doorgeven waar je de producten of links aan wilt bieden. Je kunt verschillende media gebruiken om je affiliate links te promoten waaronder bijvoorbeeld je eigen blogwebsite, Googleadvertenties, social media of e-mailmarketing. Zodra je deze media hebt toegevoegd en geverifieerd kun je beginnen.

Je zult je wel apart voor elke campagne aan moeten melden om de link te ontvangen. Per campagne zijn er restricties omdat je niet alles mag doen wat je zelf wil. Je mag bijvoorbeeld niet op merknaam bieden via Google Ads omdat dit meestal belachelijk goedkoop is en je dan met de adverteerder zelf concurreert.

Hoeveel verdien je geld met Daisycon?

Dit is helemaal afhankelijk van hoeveel marketinginspanningen jij doet en hoeveel producten of diensten je promoot. Het is per product heel erg afhankelijk hoeveel dat je verdient. Je kunt 10% van de verkoop krijgen en soms wel 45%. Het is ook vaak 1 vast bedrag waar het om gaat.

Je moet dus erg goed nadenken waar jij je marketingbudget insteekt. In sommige gevallen is het namelijk niet de moeite waard om dit te doen wanneer de kosten per conversie hoog zijn. Een email of blog is daartegenover gratis dus dat kost je niet zoveel geld.

Wat een groot voordeel is dat de klant de dienst of service niet meteen hoeft te kopen omdat de klik tot wel 100 dagen geldig meestal.

Doe goed onderzoek naar welke campagnes het beste voor jou werken je en potentieel het meeste op kunnen leveren. Er zit veel verschil in. Het is ook erg van het onderwerp van je eigen media afhankelijk welke doelgroepen jij aan zal spreken.

Zelf aan de slag met Affiliate marketing via Daisycon?

Je kunt je of als adverteerder of als publisher aanmelden bij Daisycon wat je allebei veel op kan gaan leveren. Je kunt je gewoon gratis aanmelden op hun website. Als je er niet helemaal uitkomt dan kunnen wij je natuurlijk op weg helpen. Neem dan even contact met ons op!

arrow_drop_up arrow_drop_down