Wat is Tradetracker?
Wat is Tradetracker?

Wat is Tradetracker?

Tradetracker.com is een affiliate network bedoeld voor adverteerders en publishers. Het is een manier om geld te verdienen als publisher door producten en services te verkopen in ruil voor commissies of om meer sales te krijgen als adverteerder.

Tradetracker als adverteerder

Affiliatemarketing bij Tradetracker biedt adverteerders de zekerheid van een positieve ROAS aangezien je de kosten voor het adverteren pas betaalt na een betaalde conversie. Van tevoren hoef je dus geen budget te reserveren. Je betaalt alleen een gedeelte van je marge als commissie. Je hoeft zo dus geen budgetten aan advertenties te spenderen die misschien wel helemaal niet werken.

Tradetracker voor publishers

Wanneer je een interessante website, een goed gelezen nieuwsbrief en/of een prachtige app ontwikkeld hebt zou je hier meer geld mee kunnen verdienen via Tradetracker.

Ze hebben in Nederland meer dan 2000 online adverteerders die met ze samenwerken waar jij gebruik van kunt maken.

Omdat er zoveel adverteerders met Tradetracker samenwerken zijn er altijd wel campagnes te vinden die perfect bij jouw content en doelgroep aansluiten. Dit is beschikbaar voor beginnende publishers met een eigen weblog of professionele publishers met honderdduizenden bezoekers per dag. Affiliate marketing kan voor iedereen interessant zijn.

Tradetracker is gratis en eenvoudig te gebruiken. Met een beetje technische kennis kan je al aan de slag en beginnen met het “monetizen” van je content. Je kunt gebruik maken van de professionele software die Tradetracker aanbiedt.

De software bevat geavanceerde, intuïtieve interfaces met customizable dashboards. Er zijn talloze rapportages om resultaten te analyseren en de juiste informatie hieruit te filteren. Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Heb jij meer hulp nodig met je affiliate marketing? Bij DGOC kunnen we je altijd verder helpen, je hoeft alleen maar even contact op te nemen.

arrow_drop_up arrow_drop_down