Wat is Buckaroo?
Wat is Buckaroo?

Wat is Buckaroo?

Buckaroo is een Nederlandse betaalprovider voor webshops. Het bedrijf was de eerste Nederlandse betaalprovider van iDeal. Ondertussen zijn er meer dan 40 nationale en internationale betaalmethodes en giftcards actief. Buckaroo is ook wel een Payment Service Provider te noemen. Over het algemeen biedt het eigenlijk bijna alle opties aan voor betalingen. Het kan gaan om een iDEAL-betaling op een webshop, een QR-betaling via de smartphone of bijvoorbeeld een automatische incasso.

Wat zijn de voordelen van Buckaroo?

  • Betaalmethoden toevoegen: Er zijn talloze beschikbare betaalmethodes bij Buckaroo. Je kunt onder andere creditcards, achteraf betalen, iDeal, Aple Pay, PayPal en betaalapps zoals Tikkie.
  • Veilig betalen: Betalingen worden via slimme payment technologie. Op deze manier weet je dat de betalingen altijd veilig zijn.
  • Makkelijke integratie: Er zijn vele website plugins beschikbaar zodat het erg gemakkelijk is om Buckaroo als Payment Service Provider toe te voegen. Zo zijn er plugins beschikbaar voor bijvoorbeeld Magento, WooCommerce en Lightspeed.
  • Subscription services: Je kunt wanneer je abonnementen verkoopt gebruik maken van automatische incasso betalingen met een gemakkelijk stappenplan.
  • Smart checkout: Het wordt automatisch geselecteerd welke betalingsmethode de klant het liefste gebruikt.

Wil jij meer weten over PSP’s zoals Buckaroo? Lees dan ons artikel over Payment Service Providers. Neem contact met ons op wanneer je meer wilt weten!

arrow_drop_up arrow_drop_down