Wat is Mollie? 💳 DGOC e-commerce kennisbank
Wat is mollie?

Wat is Mollie?

Mollie is een Nederlandse payment service provider. Het bedrijf is meer dan 1 miljard euro waard. Het bedrijf maakt het makkelijk om verschillende betalingsopties zoals iDeal aan je bankrekening te koppelen. Het bedrijf heeft een erg goede prijs/ kwaliteit verhouding is op dit moment de goedkoopste aanbieder van iDeal per transactie in Nederland. Je betaald maar 29 cent per iDeal transactie.

Welke mogelijkheden biedt Mollie?

Mollie ondersteunt alle bekende online betaalmethodes. Van iDeal tot Bitcoin, alles is mogelijk. Creditcards, SEPA, Bancontact, Sofort en Klarna is allemaal ondersteund. Je kunt dus Mollie ook internationaal gebruiken omdat zoals je misschien nog niet wist iDeal vooral in Nederland gebruikt wordt. Bancontact en Sofort worden vooral veel in België en Duitsland gebruikt bijvoorbeeld. Maar ook Apple Pay, PayPal en talloze andere betalingsopties ontbreken niet bij Mollie.

De kracht van Mollie

De kracht van Mollie is dat je al na 15 minuten je eerst betaling kun ontvangen. Het is dus een zeer snel en makkelijk te gebruiken systeem. Het is daarnaast ook echt niet duur in vergelijking met andere payment service providers. Het is bijvoorbeeld ook een systeem dat extreem makkelijk te implementeren is binnen bijvoorbeeld Shopify in de vorm van plugins. Deze plugins zijn vaak binnen een paar minuutjes gedownload en geïnstalleerd. Je hoeft dus geen verstand te hebben van websites en moeilijke codes in je website te zetten. Dit kan natuurlijk wel als je dat liever hebt. Je kunt je hele checkout via Mollie customizen en bij jouw brand laten matchen.

Mollie biedt ook recurring aan. Dit is een betalingsstructuur waarmee je betalingen in abonnementsvorm kunt ontvangen. Dit is bijvoorbeeld handig voor fitness centra. Je zet dan automatische incasso’s aan of je laat klanten zelf in termijnen betalen.

Kom jij er nog niet uit? Neem contact met ons op om jou te helpen met je e-commerce vragen en problemen!

arrow_drop_up arrow_drop_down