Wat is Payt? E-commerce marketing kennisbank artikel
Wat is Payt?

Wat is Payt?

Payt is een leverancier van debiteurenbeheer software waarmee bedrijven hun debiteurenbeheer proces kunnen automatiseren. De software kan taken overnemen als het printen en vullen van facturen in enveloppen, het (na)bellen van klanten en het versturen van herinneringen. Als bedrijf kun je hiermee een hoop tijd en kosten besparen. In dit artikel leggen we je verder uit hoe Payt werkt, wat de kosten zijn en wat voor voordelen het jouw bedrijf kan bieden. 

Hoe werkt Payt?

Je kunt ongeacht de grote van je onderneming gebruikmaken van de software en service van Payt. Payt biedt een op maat gemaakte service aan die afhankelijk is van het aantal facturen dat je als bedrijf per maand verstuurt. De volgende drie pakketten zijn beschikbaar: 

  1. Standaardpakket: Dit is een pakket voor bedrijven met een laag factuurvolume van ongeveer 1-250 facturen per maand.
  2. Pakket voor middelgrote ondernemingen: Dit pakket is geschikt voor bedrijven met een matig tot gemiddeld factuurvolume van 251-50.000 facturen per maand.
  3. Pakket voor grootzakelijke markt: Dit pakket is geschikt voor grote organisaties die tot wel een miljoen facturen per maand versturen.

De specialistische kennis van Payt op het gebied van debiteurenbeheer is voornamelijk gericht op bedrijven uit de volgende zes branches: de boekhoudbranche, de automotivebranche, de groothandel, de kinderopvangbranche, de onderwijssector en de uitzendbranche.

Wat kost Payt?

De service van Payt wordt op maat gemaakt en is uniek voor elke onderneming. De kosten hangen daarom af van de grote van de onderneming (factuurvolume), de mate van automatisering die nodig is en de aard van de onderneming (branche). Het maandelijkse starttarief begint al vanaf €24,95 per maand, maar kan oplopen tot in de duizendtallen. Om een kloppend kostenplaatje te krijgen voor je onderneming kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat zijn de voordelen van Payt?

Als ondernemer kun je voor verschillende redenen kiezen om je debiteurenbeheer uit te besteden. Wij hebben de belangrijkste redenen om dit bij Payt te doen hieronder voor je op een rijtje gezet.

  1. Snellere betalingen: Payt gebruikt intelligente cloudsoftware waardoor facturen gemiddeld 30 procent sneller worden betaald.
  2. Bespaar waardevolle tijd: Door het debiteurenbeheer uit te besteden aan Payt kun je als onderneming tot wel 80 procent aan tijd besparen. Zo steek je alleen tijd in de kerntaken van je onderneming.
  3. Blije klanten: Door middel van de gebruiksvriendelijke software van Payt kunnen klanten gemakkelijker contact opleggen over openstaande facturen.
  4. Op maat gemaakt: Payt zorgt ervoor dat de software precies aansluit op de behoeften van de klant. Zo kun je zelf de service en daarmee de kosten bepalen.
  5. Het is veilig: Door het debiteurenbeheer te automatiseren/digitaliseren kun je als ondernemer beter de privacy en veiligheid van klantgegevens waarborgen. Ook is de software van Payt gecertificeerd door een externe partij (ISO 27001).

Wil je meer weten over Payt of debiteurenbeheer? Neem dan contact met ons op voor extra hulp!

arrow_drop_up arrow_drop_down