Wat is webwinkelkeur? ✅ DGOC Online kennisbank
arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat is webwinkelkeur?

Wat is webwinkelkeur? ✅

Webwinkelkeur is een keurmerk voor je webshop of website inclusief een review systeem. Webwinkelkeur is het roze logo of widget wat je vast wel eens op een website ergens hebt zien staan.

Hoe werkt webwinkelkeur?

Webwinkelkeur keurt je website aan de hand van een aantal richtlijnen die ze handteren voor al hun leden. Als je goed gekeurd wordt dan kun je gebruik maken van het webwinkelkeurlogo en deze op je website plaatsen. Dit logo functioneert tegelijkertijd ook als een link naar je pagina op de webwinkelkeur website. Op deze pagina staat een profiel van je bedrijf. Ook heeft webwinkelkeur hun eigen review systeem. Iedereen die een account aanmaakt kan een review over je webshop online zetten.

Wat kost Webwinkelkeur?

Webwinkelkeur heeft 3 pakketten beschikbaar op maandbasis. Het verschil zit zich vooral in de automatische review verzoeken per maand, de uitgebreidheid van het reviewsysteem en of het voor de internationale markt geschikt is of niet. Het internationale keurmerk dat ze gebruiken heet ValuedShops. Het is een erg betaalbaar keurmerk waar je zeker waar krijgt voor je geld.

  • Start voor 8,95 per maand (Keurmerk + Gelimiteerde Reviews)
  • Plus voor 12,95 per maand (Keurmerk + Reviews)
  • Pro voor 19,95 per maand (EU Keurmerk + Meertalige Reviews)

Lees hier ook ons artikel over welke webwinkel keurmerken er allemaal zijn. Hier vind je meer informatie over welk keurmerk het beste bij jou past!

Kom je er niet uit en wil je meer informatie hierover of weet je niet wat je moet kiezen? Je kunt altijd even contact opnemen of rechtstreeks een gratis strategiegesprek aanvragen.

Wij houden van cookies