Wat is Feedbackz? - DGOC online marketing
Wat is Feedbackz?

Wat is Feedbackz?

Feedbackz is een tool voor Amazon om het aantal reviews op je producten te boosten. Het is een systeem dat relatief gezien goedkoop is omdat je maar $8.25 betaald voor 500 mails naar klanten. Er zijn natuurlijk meerdere manieren om reviews te verkrijgen op Amazon. Hier kun je meer over lezen in ons kennisbank artikel over hoe je reviews verzameld op Amazon.

Hoe werkt Feedbackz?

Verhoog de snelheid waarmee de organische productrecensies binnenkomen met feedbackverzoeken waardoor kopers van je producten een review willen schrijven met Feedbackz. De lay-out van de berichten en ontwerp zijn geoptimaliseerd om de hoogste open- en klikfrequenties te persen volgens Feedbackz zelf.

Je kunt aanpassen aan wie, wat, wanneer, waar, van en hoe kopers een e-mail met een feedbackverzoek ontvangen. Er zijn verschillende mogelijkheden om te targeten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen na hoelang iemand een mail ontvangt en op welke tijdstippen.

Je kunt de mails van Feedbackz customizen

Met professioneel ontworpen, volledige HTML/ CSS-e-mailsjablonen die zich aanpassen aan telefoons heb je een grote kans dat iemand daadwerkelijk een review gaat plaatsen. Je kunt alles eenvoudig aanpassen met een eenvoudige point & click-editor.

Een aantal andere voordelen van Feedbackz zijn:

  • Je krijgt notificaties van de reviews die je binnenkrijgt.
  • Je kunt alle marktplaatsen vanuit één account beheren.
  • Bepaalde kopers kun je op een zwarte lijst zetten die deze mails niet willen ontvangen.

De mails die verstuurd worden komen in de inbox terecht van het Amazon account van de klant. Hier krijgen je ook direct een mail over in hun eigen mailbox. De kosten van Feedbackz zijn relatief laag maar deze worden hoger naar mate je ook meerdere mails gaat versturen.

Zoek je ook zo’n zelfde soort tool voor Bol.com? Lees dan eens ons artikel over Bodot! Dit is exact hetzelfde principe maar dan voor je Bol account.

Je kunt altijd contact opnemen met ons team wanneer je er niet helemaal uitkomt of meer informatie wilt! Amazon uitbesteden is natuurlijk ook altijd een optie bij DGOC!

arrow_drop_up arrow_drop_down