Wat is Hubspot? - Online Kennisbank
Wat is Hubspot?

Wat is Hubspot?

HubSpot is software die is ontworpen om organisaties te helpen bij het uitvoeren van hun inkomende marketingstrategieën. Met HubSpot Marketing kunnen organisaties alle tools die ze gebruiken om hun marketing te ondersteunen onder één paraplu brengen. Hubspot bevat alles wat een marketeer nodig heeft om meer websiteverkeer te genereren en websitebezoekers om te zetten in leads.

Je kunt je eigen website maken

HubSpot biedt de mogelijkheid om een website te ontwerpen, bouwen, hosten en wijzigen zonder de hulp van een ontwerper of IT-ondersteuning. Als je met een muis kunt slepen en neerzetten kun je een website bouwen.

Bloggen

Bloggen kan een belangrijke stap zijn in de marketingstrategie van een bedrijf. HubSpot-marketingsoftware maakt het gemakkelijk om bloginhoud te maken en te publiceren. Wat nog belangrijker is, is dat HubSpot het gemakkelijker maakt om een publiek voor je inhoud te laten groeien door deze te optimaliseren met aanbevolen zoekwoorden.

Zoekwoorden

HubSpot helpt je bij het ontdekken, ordenen en volgen van de zoekwoorden die je organische zoekresultaten verbeteren. Verder kunt je je rankings vergelijken met die van je concurrenten en zoekwoordsuggesties en on-page SEO-advies krijgen.

Advertenties

Als je Google Ads, Facebook Ads of LinkedIn Sponsored Updates gebruikt als onderdeel van je marketingstrategie biedt HubSpot's Ads add-on de mogelijkheid om niet alleen impressies en klikken te meten, maar ook leads, klanten en de daadwerkelijke ROI van je advertentiecampagnes.

CTA's en landingspagina’s

Meer bezoekers naar je website halen is leuk maar die bezoekers omzetten in gekwalificeerde leads is belangrijker. CTA's en landingspagina's kunnen worden aangepast voor elke unieke gebruikerservaring op basis van verschillende contacteigenschappen. Met realtime verkeers- en conversiegegevens kun je resultaten analyseren, A / B-tests uitvoeren en de tools optimaliseren om toekomstige prestaties te verbeteren.

Email marketing

Maak professionele en gepersonaliseerde e-mailcampagnes. Met de super analytics van HubSpot kun je de effectiviteit van elke campagne volgen en deze optimaliseren voor betere toekomstige prestaties.

Marketingautomatisering

Door automatisering kun je meer bereiken met minder middelen en in minder tijd. De marketingautomatisering van HubSpot helpt marketeers bij het ontwerpen, bouwen en uitvoeren van gepersonaliseerde workflows die worden geactiveerd bij het indienen van formulieren, het opnieuw bezoeken van webpagina's, inhoudweergaven, enz. -beste stap in het verkoopproces.

HubSpot is een krachtige marketingtool. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat het precies dat is: een hulpmiddel. Marketingsoftware op zichzelf zal je marketingresultaten niet op magische wijze verbeteren. Maar door het te combineren met een goed geplande marketingstrategie en een team van getalenteerde marketeers om de strategie uit te voeren krijg je een voorsprong op je concurrentie.

arrow_drop_up arrow_drop_down