Wat is Phoenix websitesoftware? 🌐 - DGOC online kennisbank
Wat is Phoenix websitesoftware?

Wat is Phoenix websitesoftware? 🌐

Phoenix is websitesoftware dat je kunt aanschaffen via de Phoenix website. Deze website waar je nu op aan het kijken bent is ook op Phoenix gebouwd. Het is een erg makkelijk te begrijpen systeem waar je veel kanten mee op kunt. Het is eigenlijk speciaal ontwikkeld voor ondernemers die beter in Google willen scoren.

Wat zijn de voordelen van Phoenix?

Phoenix heeft vele voordelen. De meeste belangrijke is dat het volledig geoptimaliseerd is voor SEO. Wanneer dit het belangrijkste is kun je echt gaan knallen in de Google rankings. Maar SEO is lang niet het enige waar Phoenix goed voor is. Ze steken namelijk ook erg veel moeite in de conversie optimalisatie en de landingspagina’s. Dit zijn volgens Phoenix zelf de punten waar ze hoog mee scoren:

Phoenix website

Goede SEO bij Phoenix

Phoenix is zoals eerder al aangegeven geoptimaliseerd voor SEO. De reden dat deze Phoenix websites het goed doen in Google is omdat ze een schone code gebruiken en gebruik maken van SMART content. Door SMART content wordt je website een SEO-kanon door interne linkbuilding die erg gemakkelijk werkt. Je kunt gewoon zoekwoorden instellen en deze vervolgens automatisch laten linken naar pagina’s binnen je website.

De schone code betekent eigenlijk simpel gezegd dat er geen onnodige stukjes code in je website staat die Google moet lezen. Je moet dit zo clean mogelijk houden om een betere vindbaarheid te krijgen. Het is dus het beste om zo weinig mogelijk codes toe te voegen die niet per se nodig zijn. Phoenix doet dit voor jou. Wanneer je bijvoorbeeld WordPress gebruikt en veel gebruikt maakt van plugins kan dit je code vervuilen. Bij Phoenix zijn geen plugins nodig.

Zie hieronder de voordelen van SEO bij Phoenix:

Phoenix SEO

Goede Phoenix landingspagina’s

Het maken van landingspagina’s is nog nooit zo makkelijk geweest dan met Phoenix. Je kunt gemakkelijk verschillende onderdelen toevoegen en zo een top converterende website maken. Je kunt verschillende blokken toevoegen en zo gemakkelijk een landingspagina bouwen.

Bekijk hier een voorbeeld van hoe de builder er uit ziet:

Phoenix builder

Je kunt makkelijk verschillende elementen toevoegen en zelf combinaties maken tussen verschillende blokken. Zoals je hierboven ziet heb je een grote keuzen tussen verschillende soorten unit. Van countdown timers tot testimonials kun je je pagina er professioneel en smooth uit laten zien.

Bekijk hieronder al de verschillende voordelen van de landingspagina’s:

Phoenix landingspagina's

Conversietools bij Phoenix

De conversietools maken het nog spannender om je pagina’s te bouwen. Je kunt verschillende tools gebruiken om je conversie te verhogen bekijk hier een aantal van de verschillende mogelijkheden:

Phoenix conversietools

Er zijn echter nog veel meer vergelijkbare tools die je kunt gebruiken om jouw website nog beter te maken.

Productlanceringen

Productlanceringen gaan vooral over timing. Timing is belangrijk wanneer je een tijdelijk actie doet of een nieuw product in de markt wilt brengen en deze wilt promoten. Zo zijn er countdown timers beschikbaar, templates en Prelaunch content.

Phoenix productlanceringen

Welke Phoenix abonnementen zijn er beschikbaar?

Phoenix heeft 2 abonnementen beschikbaar en een proefperiode van 14 dagen. Je kunt een gratis trial claimen via deze link: Claim je gratis Phoenix trial. Het goedkoopste abonnement (Premium) kost je 497 per jaar of 59 euro per maand. Dit zal voor de veel ondernemers voldoende zijn omdat je eigenlijk alle standaard opties al beschikbaar hebt.

Wanneer je echter veel content maakt en veel blogt kun je beter voor de ultimate versie gaan. Je hebt dan betere SEO-tools en blog tools beschikbaar en je kunt je eigen content kanon maken. Ook heb je extra voordelen met supersnelheid op de mobiel met AMP en kun je extra websites maken.

Het is dus heel erg afhankelijk van wat je doel is met je website. Wil jij gewoon een website met een aantal goede landingspagina’s? Ga dan voor Premium. Wil jij het groots aanpakken en wil jij veel content gaan maken? Ga dan voor Ultimate!

Phoenix abonnementen

Ben jij geïnteresseerd in Phoenix? Wacht niet langer en neem zelf een kijkje op de Phoenix website! Je kunt binnen no time je website al live hebben namelijk.

arrow_drop_up arrow_drop_down