Wat is Plug&Pay? DGOC online kennisbank
Wat is Plug&Pay?

Wat is Plug&Pay?

Plug&Pay is software om betaalpagina’s te maken om je producten of diensten online te verkopen. Het is erg handig dat je makkelijk en snel een template kan gebruiken voor je betaal pagina. Je kunt vervolgens ook upsells toevoegen om je klanten door een soort funnel te leiden. Het is ook mogelijk om een eigen affiliate programma aan te maken voor je website.

Hoe werkt Plug&Play?

Je kunt aan de hand van verschillende templates makkelijk een landingspagina met funnel bouwen. Je kunt deze vervolgens koppelen met Mollie en gemakkelijk betalingen ontvangen. Het is een uitgebreid systeem met veel mogelijkheden voor goed converterende pagina’s. Je kunt bijvoorbeeld testimonials, garanties, actieprijzen en countdown timers gemakkelijk toevoegen. Je kunt ook vouchers en actieprijzen aanmaken wat je verkoop weer zal stimuleren.

De 1-klik upsell is misschien nog wel de beste optie omdat je zo je omzet verhoogd. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt en je terugkijkt naar je laatste 1000 bestellingen zonder deze upsell optie dan waren dit eigenlijk allemaal gemiste kansen. Ook al zouden maar 50 van de 1000 mensen dit uiteindelijk doen is het toch mooi meegenomen. Heb is ook waarde verhogend voor de klant zelf in veel gevallen. Vele producten kun je namelijk alleen maar gebruiken met een extra product. Een simpel voorbeeld zijn scheermesjes die je constant moet vervangen. Deze zou je dan bijvoorbeeld als upsell producten toe kunnen voegen bij de bestelling. En zo zijn er talloze andere voorbeelden te bedenken om het de klant gemakkelijker te maken.

Er is ook een optie zodat je staffelkorting aan je klanten kunt geven wanneer ze grote aantallen van je producten tegelijk kopen. Dit kan ook erg aantrekkelijk zijn en je conversiewaarde verhogen.

In Plug&Pay zit ook een Anlytics systeem zodat je alles goed kunt analyseren en optimaliseren voor de perfecte pagina. Een automatisch opvolging systeem voor winkelwagen verlaters via mail zit ook inbegrepen. Zo is de kans dat iemand toch terugkomt aanzienlijk groter.

Wat kost Plug&Play?

Plug&Play is niet goedkoop dus je kunt dit het beste alleen kopen als je echt serieus veel producten verwacht te verkopen. Je hebt twee verschillende opties voor een abonnement. Het Plug&Play ultimate pakket voor 1750 per jaar of 175 per maand en het Plug&Pay premium pakket voor 497 per jaar of 49 per maand. Het verschil tussen deze pakketten zit hem in het maximale aantal betalingen per maand en het wel of niet hebben van een affiliate marketing systeem.

Plug&Pay is net zoals de Phoenix website software onderdeel van de IMU. Hun doel is om de systemen zo SEO vriendelijk mogelijk te maken en conversie verhogend. Het is een zeer aan te raden systeem waar wij als DGOC zelf ook gebruik van maken. Als je geïnteresseerd bent in Plug&Play zou ik eens een kijkje op de Plug&Pay website kijken. Je kunt hier meteen een abonnement aanmaken en aan de slag gaan. Wij kunnen je ook helpen met het opbouwen van je website of landingspagina’s. Je hoeft alleen maar even contact op te nemen.

arrow_drop_up arrow_drop_down