Wat is Teamleader? - DGOC online kennisbank
Wat is teamleader?

Wat is Teamleader?

Teamleader neemt het dagelijkse gedoe van het runnen van een bedrijf weg. Met de werkbeheersoftware kun je het werk op één plek verkopen, factureren en organiseren. Door al deze informatie te centraliseren voorkom je chaos verspreid over verschillende inboxen, Excel-sheets en tools. Je krijgt een perfect overzicht van lopende verkoopkansen, projecten, betalingen en een diep inzicht in hoe je bedrijf echt presteert.

Teamleader is een cloudgebaseerde oplossing voor klantrelatiebeheer die geschikt is voor het MKB en grotere groeiende bedrijven. De belangrijkste kenmerken van de oplossing zijn onder meer zelfstandige verkoopautomatisering, klantenservice en ondersteuning, helpdesk, webzelfbediening en livechat.

Gebruikers van Teamleader kunnen hun verkoopcontacten organiseren, essentiële documenten bewaren en de pijplijn analyseren via een uniforme database. Er is een kalenderfunctie beschikbaar om afspraken en follow-upherinneringen in te stellen. Teamleader is ook uitgerust met ticketing, projectmanagement en prestatierapportage van medewerkers.

Het platform kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende bedrijfstypes. Van reclamebureaus tot bouwbedrijven, de meeste soort bedrijven kunnen zich aanpassen aan Teamleader.

Teamleader is te gebruiken op zowel desktops als mobiele devices. Er is een mobiele app beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten voor gebruik op afstand. De oplossing biedt integratie met Google, Office 365, MailChimp en DropBox.

Wat kost Teamleader?

Er zijn drie verschillende soorten abonnementen binnen teamleader. Er zijn namelijk de Go, Move en Boost abonnementen. Elk abonnement betaal je eigenlijk per gebruiker. Deze kosten verschillende van 25 p.p. bij Go, 30 p.p. bij Move en 40 p.p. bij Boost. Wanneer je boven de 10 gebruikers uitkomt dan gaan de kosten per gebruiker omlaag.

Of Teamleader iets voor jouw bedrijf is daar kun je maar op 1 manier achter komen en dat is door het systeem te testen. Gelukkig kun je dit 2 weken gratis doen. Hulp nodig? Neem contact met ons op dan helpen we je verder!

arrow_drop_up arrow_drop_down