Hoe vind je het perfecte product om te verkopen op Bol?
Vind het perfecte Bol product

Hoe vind je het perfecte product om te verkopen op Bol?

Wanneer je wilt beginnen met het verkopen op Bol.com dan heb je natuurlijk wel producten nodig om te verkopen. Wanneer jij je eigen bedrijf hebt met een eigen winkel of webshop dan is dat natuurlijk geen probleem. Je kunt dan binnen no time beginnen met het verkopen op Bol. Maar wat nou als je geen product hebt? Je kunt natuurlijk je eigen product ontwikkelen, designen en maken maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon inkopen!

Maar hoe kom je erachter voor welk product er een markt is? Dat is niet zo moeilijk als dat het lijkt. Je moet namelijk marktonderzoek doen. Wanneer je dit doet is de keuze voor een product een stuk makkelijker en het risico dat het niet verkoopt een stuk kleiner. Om marktonderzoek te doen is het handig om gebruik te maken van tools. Je kunt natuurlijk ook in een Excel bestandje alles handmatig opschrijven maar dit kost je veel tijd en werk. We gaan in dit artikel een tool bespreken die het jou een stuk makkelijker maakt om een geschikt product te vinden om te verkopen op Bol. Deze tool heet Boloo.

Wat is Boloo?

Boloo is een tool die gemaakt is om producten te kunnen tracken als het ware. Wanneer je een abonnement neemt om deze tool te kunnen gebruiken dan krijg je er ook nog een gratis cursus verkopen op Bol bij. Boloo geeft je veel verschillende tools om gebruik van te maken. Wat allemaal inbegrepen zit in het systeem van Boloo is:

  • Een product tracker om de sales en statistieken van producten bij te houden.
  • Een productdatabase met informatie over producten. Hier staan alle producten van Bol in met de data die jij nodig hebt.
  • Een Niche detector die je helpt bij het vinden van jouw nichemarkt.
  • De winstcalculator om gemakkelijk je kosten en baten te kunnen zien.
  • Een keyword verkenner om de zoekvolumes te bekijken.
  • De Boloo Chrome extensie zodat je tijdens het zoeken op Bol gemakkelijk producten toevoegt aan je Boloo account.
  • Een handig salesdashboard om je verkopen in een oogopslag te bekijken.
  • Mailcampagnes om automatisch mail naar je klanten te versturen voor reviews.
  • Orderbeheer voor een overzicht van je bestellingen en retours.
  • Een voorraadbeheertool die je helpt bij het plannen van je voorraad.

Al met al is dit dé ideale Bol tool voor beginners. Deze tool helpt je bij het onderzoeken van producten en het vinden van jouw eigen nichemarkt. Vervolgens zijn er ook nog talloze handige opties die je ook helpen verder in het proces.

Wat kost Boloo?

Je kunt gebruik maken van 7 dagen gratis testen met Boloo. Daarna zul je voor een abonnement moeten kiezen. Dit verschilt tussen een starter, business of enterprise abonnement. De grootste verschillen hierin zit zich in het aantal producten dat je tegelijk kan tracken.

De meeste waarde krijg je voor het business abonnement voor 39,95 waar gebruik kunt maken van alle opties en 80 producten tegelijk kun tracken. Een beginner abonnement van 29,95 heeft zoveel minder opties dat je net zo goed dat tientje extra kunt betalen. Wanneer je echt hard wilt gaan dan kun je een enterprise abonnement nemen voor 99,95.

Boloo is een leuke tool voor wanneer je zelf aan de slag wilt gaan en je eigen business op wilt gaan zetten. Maar wanneer jij al een eigen business hebt dan kan het je veel extra tijd kosten. Wij kunnen je daar ook in adviseren of helpen. Neem contact op voor meer informatie!

Bekijk hieronder ook eens het leuke Boloo promotiefilmpje:


arrow_drop_up arrow_drop_down