Wat is The Feedback Company? DGOC online kennisbank
Wat is The Feedback Company?

Wat is The Feedback Company?

The Feedback Company is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in reviews voor webshops. Wanneer je je aanmeldt bij The Feedback Company kun je een soort widget op je website plaatsen met het aantal klantbeoordelingen en de gemiddelde score. Het is een beetje vergelijkbaar met bijvoorbeeld Kiyoh.

Wat kosten de diensten van The Feedback Company?

The Feedback Company heeft drie verschillende pakketten die ze aanbieden. Het is verdeeld in ‘feedback’ wat het normale pakket is voor 39 euro per maand, een ‘pro’ pakket voor 99 euro per maand en een ‘platinum’ pakket voor 249 euro per maand. Het verschil zit zich in de aantal opties zoals aantal talen, aantal uitnodigingen voor reviews per mail en andere opties.

The Feedback Company is echter wel slecht in het nieuws geweest omdat ze schijnbaar negatieve reviews tijdelijk in de wacht zetten zodat het bedrijf met de klanten in gesprek kan gaan. Dit kan misschien voordelig zijn voor de webshop maar het is niet echt consumentvriendelijk. Er zijn daarom dus ook veel negatieve reviews online te vinden over The Feedback Company.

Of het dus slim is om bij deze partij deze service af te nemen kun je je afvragen. Over het algemeen zijn de Google reviews een stuk betrouwbaarder.

Er zijn genoeg bedrijven waar The Review Company wel goed voor werkt maar hier betaal je dan ook voor. En websites met tienduizenden reviews zijn over het algemeen niet heel erg betrouwbaar als er zo goed als geen negatieve reviews bij zitten. Je hebt namelijk niet de optie om door te klikken naar de negatieve reviews zoals dat bij Google bijvoorbeeld wel kan.

Heb jij hulp nodig met jou e-commerce business? Neem contact op dan helpen wij je verder!

arrow_drop_up arrow_drop_down