Wat is Hootsuite? Sociale Media kennisbank artikel
Wat is Hootsuite?

Wat is Hootsuite?

Hootsuite is een beheerplatform wat gebruikt wordt voor sociale media sinds 2008. De oprichter heet Ryan Holmes. Je kunt Hootsuite vergelijken met Tweetdeck, het zijn beide programma’s om al je sociale media netwerken en contacten te managen.

In 2012 had Hootsuite al meer dan 3 miljoen gebruikers en het is dan ook samen met Tweetdeck het bekendste en grootste social media management systeem ter wereld.

Als je Hootsuite gebruikt, link je al je accounts aan een online tool en dit heeft de volgende voordelen:

Je kan updates en berichten op meerdere netwerken plaatsen Vergeet het verspillen van tijd door het eindeloos heen en weer surfen tussen verschillende sites Voeg zoekvragen toe en monitor of er over jou of je bedrijf gesproken wordt Reageer op interessante vragen en vestig je aandacht naar potentiële klanten Plan berichten in en laat ze automatisch versturen door Hootsuite Bekijk hoe succesvol jij bent in de uitgebreide Analytics-sectie Naast het feit dat Hootsuite jouw social media platformen ondersteunt, biedt het ook ondersteuning aan een andere social media applicaties, zoals Instagram, Hubspot, SocialBro, Flickr en Slideshare.

Voor wie is Hootsuite interessant?

Hootsuite wordt gebruikt door grote bedrijven wereldwijd. Er zijn dan ook meerdere mogelijkheden om als (webcare)team samen een account te beheren. In de uitgebreide pakketten kun je medewerkers ook bepaalde rechten toekennen, zoals het schrijven maar niet versturen van berichten.

Hootsuite wordt ook gebruikt door zelfstandige.

Welke pakketten heeft Hootsuite?

Hootsuite biedt twee verschillende pakketten aan, na een gratis proefperiode van 30 dagen: -Professional: €39,- per maand. 10 sociale profielen. 1 gebruiker. -Team: €109,- per maand. 20 sociale profielen. 3 gebruikers.

Heb jij nog vragen over Hootsuite? Neem dan gerust contact met ons op.

arrow_drop_up arrow_drop_down