Waar kan ik TikTok downloaden? TikTok Marketing Kennisbank artikel
arrow_drop_up arrow_drop_down
Waar kan ik TikTok downloaden?

Waar kan ik TikTok downloaden?

TikTok is volledig ontworpen voor mobiel gebruik. Daarom moet je de app van TikTok downloaden om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken. Op de website versie kun je ook inloggen, maar daar blijven de opties zeer beperkt.

TikTok downloaden voor iPhones

Om TikTok op een iPhone in gebruik te nemen download je de TikTok app uit de Apple Store. Dit kun je doen via het web en uiteraard ook direct via de mobiel. TikTok downloaden via de Apple App Store

TikTok downloaden voor Android toestellen

Voor gebruikers van nagenoeg alle andere merken mobiele telefoons waarop het Android besturingsstysteem actief is ga je voor de TikTok app naar de Google Play Store. TikTok downloaden voor Android apparaten De TikTok app versie voor Android apparaten is ook verkrijgbaar via de Appstore voor Android bij Amazon.