Online Marketing trainingen van DGOC Online Marketing
arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Marketing trainingen LIVE en online

Online LIVE lessen in kleine groepen met persoonlijke aandacht

Op zoek naar online marketing trainingen met live lessen die je online live kunt volgen? Zoek niet verder :). DGOC Online Marketing is met haar trainingen juist hierin gespecialiseerd.


Online lessen in kleine groepen die wekelijks LIVE gegeven worden. Je zit virtueel met elkaar in de klas en leert elkaar ook echt kennen.


Al vele jaren staat Marc de Groot voor groepen en werkt hij in de praktijk als online marketing strateeg. Nu is het moment om ook de digitale klaslokalen te vullen met een team van top online marketing trainers en om alles locatie onafhankelijk aan te bieden.


Lees hieronder verder :).

Ons aanbod van online marketing trainingen

Online marketing studie

Online Marketing leergang

Door Marc de Groot e.a.
12 lessen LIVE online te volgen
Google Ads cursus

Google Ads training

Door Stefan Katalanc
3 lessen LIVE online te volgen
PInterest Marketing cursus

Pinterest Marketing training

Door Maarten Bierman
3 lessen LIVE online te volgen
Google Tag manager cursus

Google Tag Manager training

Door Michael ten Pas
2 LIVE lessen online volgen
Marketing Automation cursus

Marketing Automation training

Door Nick Nijhuis
3 lessen LIVE online te volgen
Facebook Advertising training

Facebook Advertising training

Door Tom Meulders
3 lessen LIVE online te volgen

Ervaringen van studenten

Bij Marc heb ik een training Social media marketing gevolgd. Marc heeft een vrij brede kennis op het gebied van social media en geeft de training op een plezierige wijze. Deze training kan ik van harte aanbevelen!

Monique J.E. Laijan

Bijna een jaar geleden leerde ik Marc kennen. Ik volgde zijn cursus, en hij bracht me kennis bij die ik zocht. Marc is flexibel, en kijkt samen naar kansen en mogelijkheden. Iemand met passie voor zijn vak!

Loes Sluis

De cursus Social Media marketing was erg interessant. Marc heeft veel ervaring en gebruikt ook veel voorbeelden uit de praktijk. Hij leert je vooral nadenken over het ‘waarom’ i.p.v. kennis te overdragen die binnenkort weer verandert.

Lydia van Wingerden

Waarom online marketing trainingen online?

Online leren zonder te reizen

Lekker vanaf je eigen werkplek of vanuit huis de training volgen, live feedback krijgen op je vragen en samen werken aan het opbouwen van jouw kennis en vaardigheden. Online leren zonder dat je de deur uit hoeft. Ideaal, al helemaal nu.

Alle voordelen van klassikaal les krijgen

Klassikaal les krijgen geeft je een andere dynamiek dan online cursussen volgen. Bij ons krijg je het beste van twee werelden. Alle voordelen van klassikaal les krijgen en toch alles kunnen volgen zonder de deur uit te hoeven gaan!

Een groep van gelijkgestemden

Doordat we de trainingen LIVE geven en je met elkaar in gesprek kunt gaan tijdens de training (net zoals in de klas) kom je in een groep van gelijkgestemden waarmee je ook buiten de les om kunt sparren. Bovendien werk je aan de versterking van je netwerk.

I followed the Google Ads and Google Analytics courses that Marc gives. He knows about what he is talking, which you can tell from the various examples of changes in the programs throughout the years.

Laura Kokkiadi

Voordat de les begon, dacht ik 'het zal wel niet zo gezellig zijn, het zal wel zenden worden'. Je ziet elkaar niet en een grapje kan virtueel toch anders overkomen. Maar.. het was zeker wel gezellig en heel interactief!

Dyonne Béatse

Ik heb Marc gevraagd om coaching voor Marketing en ik ben heel tevreden. We beginnen bij de basis en bouwen dit heel gericht uit. Marc geeft goede adviezen ben begeleiding. Hij zet mij op scherp en dat was wat ik nodig had!

Jan Hooikammer

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Wij houden van cookies