De Groot Online Consultancy (DGOC) is voor haar kantoor in Venlo op zoek naar een gedreven Online Marketing trainee met een passie voor webwinkel marketing en een hoge mate van zelfstandigheid.

Het Online Marketing Traineeship

Als Online Marketing Trainee bij DGOC word je in 3 maanden opgeleid tot een volwaardig Online Marketeer en volg je een intensief programma. Je krijgt de mogelijkheid om diverse kwalificaties te verdienen, waaronder de verschillende Google certificaten. Vanaf de 2e maand werk je onder vaste begeleiding aan de online marketingcampagnes van onze klanten, waarmee je de nodige praktijkervaring krijgt.

Over ons

DGOC helpt webwinkels met het behalen van een hoger rendement via internet marketing. Alles draait om data gestuurde marketing waarbij het resultaat voor de klant heilig is. Je komt in aanraking met werkzaamheden rondom content marketing, e-mailmarketing, sociale media marketing, zoekmachinemarketing en meer.

Binnen DGOC wordt je op continue basis opgeleid en bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van internet marketing, zodat je in staat bent om na jouw traineeship door te stromen als Junior Online Marketeer.

Wij zoeken

Iemand die op maandag opstaat met het gevoel van YES, ik mag weer;
Geen 9 tot 5 mentaliteit;
Aantoonbare passie op het gebied van online marketing (bijbaan, projecten, hobby);
Perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
Beheersing van Duits en Engels is een pré.

Wij bieden

Een overcompleet traineeship op een mooie werkplek in Venlo;
Een unieke kans om mee te groeien met een snelgroeiende onderneming;
Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorstroming op het niveau van Junior Online Marketeer.

Interesse om Online Marketing Trainee te worden?

Stuur een motivatie met CV of bedenk een andere creatieve manier om je interesse kenbaar te maken en stuur deze naar marc@dgoc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.