De Groot Online Consultancy (DGOC) is voor haar kantoor in Venlo op zoek naar een gedreven SEA & Conversie Marketing specialist met een hoge mate van zelfstandigheid.

Functieomschrijving SEA & Conversie Marketing specialist

Als SEA & Conversie Marketing specialist bij DGOC werk je dagelijks aan de online marketingcampagnes van onze klanten, hoofdzakelijk webwinkels. DGOC helpt bedrijven met het behalen van een hoger rendement via internet marketing. Alles draait om data gestuurde marketing waarbij het resultaat voor de klant heilig is.

Je bent een analytisch sterk persoon, zowel Google Ads als Bing Ads hebben eigenlijk geen geheimen meer voor je grote drive is om de conversie van je klant verder omhoog te helpen.

Over ons

DGOC is een snelgroeiend Internet Marketing bureau met een specialisatie op het gebied van e-commerce. We werken voor vele aansprekende klanten en je komt terecht in een jong en dynamisch team.

Binnen DGOC wordt je op continue basis opgeleid en bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van internet marketing, zodat je in staat bent om je vak op het hoogste niveau uit te voeren.

Je krijgt in je functie je eigen projecten toegewezen waarvoor je verantwoordelijk wordt voor het eindresultaat van deze projecten op het gebied van jouw specialisatie, SEA & Conversie Marketing.

Wij zoeken

Iemand die op maandag opstaat met het gevoel van YES, ik mag weer;
Geen 9 tot 5 mentaliteit;
Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring op het gebied van online marketing (baan, projecten, hobby);
Perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
In bezit zijn van Google kwalificaties is een pré;
Beheersing van Duits is een pré.

Wij bieden

Een fulltime baan op een mooie werkplek in Venlo;
Een marktconform salaris;
Een unieke kans om mee te groeien met een snelgroeiende onderneming;
Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Stuur een motivatie met CV of bedenk een andere creatieve manier om je interesse kenbaar te maken en stuur deze naar marc@dgoc.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.